Outplacement

 • Nieuwe stap in je carrière
  Er kunnen momenten zijn in je werkzame leven, waarop het verstandig is om te kiezen voor outplacement. Je weet bijvoorbeeld, dat er een reorganisatie komt bij de organisatie waar je werkt of jouw functioneren in het team komt niet tot z’n recht. Dan is het goed om in overleg met je werkgever na te denken over een nieuwe stap in je carrière. Outplacement biedt grote voordelen, omdat je inzicht krijgt in je talenten en mogelijkheden en gaan we actief op zoek naar een nieuwe baan voor jou.

  Ontdek je nieuwe toekomst
  Outplacement biedt de mogelijkheid om op zoek te gaan naar nieuwe, concrete toekomstmogelijkheden. Je gaat op zoek naar je kwaliteiten, je kennis en je vaardigheden.
  Ik ga met je in gesprek over de verwachtingen rondom je inzet, je motivatie en je zelfwerkzaamheid. Daarna wordt een traject gestart waarbij ik je begeleid bij het ontdekken van je nieuwe toekomst.

  Door tijdens dit traject te zorgen voor een actieve arbeidsmarktbenadering en een persoonlijkheidsonderzoek uit te voeren, kunnen vaak binnen afzienbare tijd goede resultaten worden behaald.