Loopbaancoaching

 • Loopbaan oriëntatie
  Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Je zet elke dag je talenten in om je ambities waar te maken. Maar soms heb je nieuwe inspiratie nodig of wil je geïnspireerd raken door op een andere manier na te denken over jouw talenten en interesses. Past dit werk nog wel bij me? Wanneer dit niet het geval is, wat dan wel? Loopbaan coaching geeft je inzicht in je kwaliteiten, vaardigheden en ambities.

  Hoe zit loopbaan coaching eruit?
  Omdat jouw situatie uniek is gaan we eerst tijdens een oriënterend gesprek bekijken, wat jij nodig hebt om de juiste carrièrestappen te zetten.
  De loopbaanbegeleiding kan variëren van 2-5 gesprekken om inzicht te krijgen. Tot een uitgebreid loopbaantraject om ook de vertaalslag te maken naar de arbeidsmarkt.

  Om inzicht te geven in je kwaliteiten en interesses, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een loopbaanscan. Dit is een online test, die een inventarisatie maakt van je persoonlijkheidskenmerken, competenties, beroepsinteresses en jouw werkervaring met de beroepsmogelijkheden voor jou.